Cristiano Ronaldo-fans VERMOMMEN zich als vuilnisman om EK-wedstrijd te zien (HvNL)

Cristiano Ronaldo-fans VERMOMMEN zich als vuilnisman om EK-wedstrijd te zien (HvNL)

<em>Cristiano Ronaldo</em>-fans VERMOMMEN zich als vuilnisman om <em>EK</em>-wedstrijd te zien (<em>HvNL</em>) In Hart van Nederland het spectaculaire verhaal van Koen Schellingerhout en Luca Tor. Omdat dit EK misschien wel de laatste kans is om Cristiano Ronaldo op een groot toernooi te bewonderen en de twee er geen kaartje voor hadden, bedachten Koen en Luca een list. Vermomd als vuilnisman wisten ze toch binnen te komen bij Portugal-Georgië in Gelsenkirchen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Premier Dick Schoof spreekt voor het eerst in de Tweede Kamer (video) Bekijk deze video » ZIEN! De lieve oma met de kleine klompjes van Donyell Malen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » 'Cristiano Ronaldo zit in de kast dus gaat hij naar Saudi-Arabië' Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 4 July om 10:34

In Hart van Nederland het spectaculaire verhaal van Koen Schellingerhout en Luca Tor. Omdat dit EK misschien wel de laatste kans is om Cristiano Ronaldo op een groot toernooi te bewonderen en de twee er geen kaartje voor hadden, bedachten Koen en Luca een list. Vermomd als vuilnisman wisten ze toch binnen te komen bij Portugal-Georgië in Gelsenkirchen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's