De Bondgenoten: grap van Rick valt HELEMAAL verkeerd bij Chelsea

De Bondgenoten: grap van Rick valt HELEMAAL verkeerd bij Chelsea

<em>De Bondgenoten</em>: grap van Rick valt HELEMAAL verkeerd bij Chelsea Rick haalt een grap uit bij Chelsea en die valt helemaal verkeerd bij haar. Dat hij een vaatdoek in haar gezicht gooit, kan ze niet namelijk waarderen. Een conflict tussen de twee is het gevolg en loopt behoorlijk op! Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Rowena in De Bondgenoten: "Ik wil niet zoals een Chelsea en een Bos zijn" Bekijk deze video » De Bondgenoten: bom ontploft tussen Bradley en Fatima, 'lekker opdonderen!' Bekijk deze video » Rob van De Bondgenoten met hevige pijn naar het ziekenhuis: 'Ik kom terug!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 5 July om 20:02

Rick haalt een grap uit bij Chelsea en die valt helemaal verkeerd bij haar. Dat hij een vaatdoek in haar gezicht gooit, kan ze niet namelijk waarderen. Een conflict tussen de twee is het gevolg en loopt behoorlijk op!

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's