ZIEN! Hele bijzondere verboden wapens in wapenkamer van marechaussee (Hart van Nederland)

ZIEN! Hele bijzondere verboden wapens in wapenkamer van marechaussee (Hart van Nederland)

ZIEN! Hele bijzondere verboden <em>wapens</em> in wapenkamer van marechaussee (<em>Hart van Nederland</em>) Hart van Nederland mag een kijkje in de wapenkamer van de marechaussee nemen. Daar zijn vele bijzondere in beslag genomen, verboden wapens te vinden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vier slachtoffers bij steekincident in Groningen, één verdachte aangehouden Bekijk deze video » Wilders noemt reactie Schoof op uitspraken over racistische PVV'ers 'slappe hap' (video) Bekijk deze video » Carola Schouten voorgedragen als burgemeester Rotterdam: Hugo de Jonge baalt Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 5 July om 20:43

Hart van Nederland mag een kijkje in de wapenkamer van de marechaussee nemen. Daar zijn vele bijzondere in beslag genomen, verboden wapens te vinden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's