Bas Smit over het nieuwe kapsel van André Hazes: 'Ik zou het niet durven'

Bas Smit over het nieuwe kapsel van André Hazes: 'Ik zou het niet durven'

Bas Smit over het nieuwe kapsel van <em>André Hazes</em>: 'Ik zou het niet durven' André Hazes heeft weer een nieuwe coupe en er zijn BN’ers die daar een mening over hebben. Zo worden ook Bas Smit en Nicolette van Dam gevraagd naar het blonde kapsel van de zanger. Bas Smit is erg enthousiast, volgens hem kan André alles hebben maar zelf gaat hij niet naar de kapper voor dezelfde look. “Ik zou het niet durven.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven, hieronder zie je het nieuwe kapsel van André Hazes. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bron: Instagram André Hazes André Hazes laat zoontje Dré weer zien in oude schattige video Bekijk deze video » Eerste dag Concert At Sea: bekijk de beelden met o.a. Kane en Roxeanne Hazes Bekijk deze video » BIZAR: Rachel herdenkt André Hazes op verjaardag en promoot gelijk Casa Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 4 July om 15:57

André Hazes heeft weer een nieuwe coupe en er zijn BN’ers die daar een mening over hebben. Zo worden ook Bas Smit en Nicolette van Dam gevraagd naar het blonde kapsel van de zanger. Bas Smit is erg enthousiast, volgens hem kan André alles hebben maar zelf gaat hij niet naar de kapper voor dezelfde look. “Ik zou het niet durven.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven, hieronder zie je het nieuwe kapsel van André Hazes. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Bron: Instagram André Hazes

Actuele video's

Meer actuele video's