Het jaar van Douwe Bob start 21 juli op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

Het jaar van Douwe Bob start 21 juli op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

<em>Het jaar van Douwe Bob</em> start 21 juli op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden Binnenkort kun je bij NPO 3 kijken naar de nieuwe docuserie Het jaar van Douwe Bob. De titel verraadt het al, de zanger geeft een inkijkje in een voor hem bijzonder en bewogen jaar. Douwe Bob open over drankprobleemIn de eerste beelden is te zien dat Douwe Bob veel heeft meegemaakt in het jaar dat hij zich liet filmen. De muzikant vraagt onder meer zijn vriendin Anouk ten huwelijk, en hij maakte bekend dat hij kampte met een drankprobleem. Bekijk de eerste beelden van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is vanaf 21 juli om wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Douwe Bob over Joost Kleins Europapa: 'Niet mijn muziek' (video) Bekijk deze video » Dauwpop: Roxy Dekker en Douwe Bob zorgen voor een feestje Bekijk deze video » Douwe Bob vangt illegaal rivierkreeften en eet ze op: 'Superlekker' Bekijk deze video »
Friday 5 July om 15:00

Binnenkort kun je bij NPO 3 kijken naar de nieuwe docuserie Het jaar van Douwe Bob. De titel verraadt het al, de zanger geeft een inkijkje in een voor hem bijzonder en bewogen jaar.

Douwe Bob open over drankprobleem
In de eerste beelden is te zien dat Douwe Bob veel heeft meegemaakt in het jaar dat hij zich liet filmen. De muzikant vraagt onder meer zijn vriendin Anouk ten huwelijk, en hij maakte bekend dat hij kampte met een drankprobleem.

Bekijk de eerste beelden van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is vanaf 21 juli om wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's