Seizoen 2 De Verraders USA met realitysterren nu bij Videoland: bekijk eerste beelden

Seizoen 2 De Verraders USA met realitysterren nu bij Videoland: bekijk eerste beelden

Seizoen 2 <em>De Verraders USA</em> met realitysterren nu bij Videoland: bekijk eerste beelden In de zomer worden op tv weinig nieuwe programma’s uitgezonden, maar gelukkig is er bij de streamingdiensten genoeg te beleven. Zo kun je nu bij Videoland kijken naar de Amerikaanse versie van De Verraders. De eerste beelden verraden dat het een juicy seizoen wordt met realitysterren, en lekker ‘over the top’… Bekijk de eerste beelden van seizoen 2 van De Verraders USA in de video hieronder. De Verraders USA kun je streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bizarre twist bij ontbijt De Verraders: 'Ik neem je mee m’n graf in!' Bekijk deze video » Pijnlijk moment vrijdag in De Verraders: Tom verspreekt zich bij Jannie Bekijk deze video » Finale De Verraders: Bep vindt zichzelf een 'onnozel wicht' Bekijk deze video »
Monday 8 July om 13:08

In de zomer worden op tv weinig nieuwe programma’s uitgezonden, maar gelukkig is er bij de streamingdiensten genoeg te beleven. Zo kun je nu bij Videoland kijken naar de Amerikaanse versie van De Verraders. De eerste beelden verraden dat het een juicy seizoen wordt met realitysterren, en lekker ‘over the top’…

Bekijk de eerste beelden van seizoen 2 van De Verraders USA in de video hieronder. De Verraders USA kun je streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's