Bradley (De Bondgenoten) snapt er niks van: 'Wat is een Euromast en wat is Madurodam?'

Bradley (De Bondgenoten) snapt er niks van: 'Wat is een Euromast en wat is Madurodam?'

Bradley (<em>De Bondgenoten</em>) snapt er niks van: 'Wat is een Euromast en wat is Madurodam?' De Bondgenoten: Rob met ambulance afgevoerd, 'ik heb zo’n pijn!' In De Bondgenoten is het tijd voor het eerste knock-out duel tussen Team Gieren en Team Slangen. Maar het lijkt erop dat de Slangen het deze keer niet moeten hebben van Bradley. Hiervoor moet je namelijk wel wat kennis in huis hebben en de onderwerpen zijn duidelijk niet aan Bradley besteed. “Wat is een Euromast en wat is Madurodam?” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: bom ontploft tussen Bradley en Fatima, 'lekker opdonderen!' Bekijk deze video » Rob van De Bondgenoten met hevige pijn naar het ziekenhuis: 'Ik kom terug!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: grap van Rick valt HELEMAAL verkeerd bij Chelsea Bekijk deze video »
TV :
Monday 8 July om 13:24

De Bondgenoten: Rob met ambulance afgevoerd, 'ik heb zo’n pijn!'

In De Bondgenoten is het tijd voor het eerste knock-out duel tussen Team Gieren en Team Slangen. Maar het lijkt erop dat de Slangen het deze keer niet moeten hebben van Bradley. Hiervoor moet je namelijk wel wat kennis in huis hebben en de onderwerpen zijn duidelijk niet aan Bradley besteed. “Wat is een Euromast en wat is Madurodam?”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's