Micky van de Ven volgens velen beste wapen tegen Saka (Engeland): wat vindt hij zelf?

Micky van de Ven volgens velen beste wapen tegen Saka (Engeland): wat vindt hij zelf?

<em>Micky van de Ven</em> volgens velen beste wapen tegen Saka (Engeland): wat vindt hij zelf? Het Nederlands elftal komt woensdag in de halve finale van het EK Voetbal in actie tegen Engeland. Er wordt al uitgebreid gesproken over Engeland en wie het beste Oranje wapen is tegen Bukayo Saka. De naam Micky van de Ven komt vaak voorbij, onder anderen René van der Gijp vindt dat hij moet spelen tegen de Engelsen. Wat vindt Van de Ven zelf? Bekijk de video van Vandaag Inside hierboven. De halve finale Nederland – Engeland op het EK Voetbal is woensdag om 21.00 uur te zien op NPO 1. Heeft Gakpo de bal bij het tweede doelpunt geraakt? (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Kijkcijfers zaterdag: is miljoenenpubliek voor kwartfinale Nederland - Turkije een record? Bekijk deze video » Verrassing Noa Vahle voor jarige moeder Linda de Mol valt in het water (Shownieuws) Bekijk deze video »
Voetbal :
Monday 8 July om 12:26

Het Nederlands elftal komt woensdag in de halve finale van het EK Voetbal in actie tegen Engeland. Er wordt al uitgebreid gesproken over Engeland en wie het beste Oranje wapen is tegen Bukayo Saka. De naam Micky van de Ven komt vaak voorbij, onder anderen René van der Gijp vindt dat hij moet spelen tegen de Engelsen. Wat vindt Van de Ven zelf?

Bekijk de video van Vandaag Inside hierboven. De halve finale Nederland – Engeland op het EK Voetbal is woensdag om 21.00 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's