Hart van Nederland: doortastende mannen redden hoogzwangere moeder en zoontje uit water in Deventer

Hart van Nederland: doortastende mannen redden hoogzwangere moeder en zoontje uit water in Deventer

<em>Hart van Nederland</em>: doortastende mannen redden hoogzwangere moeder en zoontje uit water in <em>Deventer</em> Een hoogzwangere vrouw en haar zoontje zijn donderdagavond gewond geraakt in Deventer. Het jongetje kwam met zijn fiets in het water terecht. Zijn moeder wilde hem redden maar kwam zelf bij de reddingspoging vast te zitten. Nzobakenga Rodriguez en Tomek Baran aarzelden niet en hebben de moeder en haar zoontje gered. In Hart van Nederland vertellen ze over de bizarre situatie. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Cristiano Ronaldo-fans VERMOMMEN zich als vuilnisman om EK-wedstrijd te zien (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vier slachtoffers bij steekincident in Groningen, één verdachte aangehouden Bekijk deze video » Wilders noemt reactie Schoof op uitspraken over racistische PVV'ers 'slappe hap' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 4 July om 20:53

Een hoogzwangere vrouw en haar zoontje zijn donderdagavond gewond geraakt in Deventer. Het jongetje kwam met zijn fiets in het water terecht. Zijn moeder wilde hem redden maar kwam zelf bij de reddingspoging vast te zitten. Nzobakenga Rodriguez en Tomek Baran aarzelden niet en hebben de moeder en haar zoontje gered. In Hart van Nederland vertellen ze over de bizarre situatie.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's