Het Vuur van de Friezen met Huub Stapel start 13 juli: bekijk eerste beelden

Het Vuur van de Friezen met Huub Stapel start 13 juli: bekijk eerste beelden

<em>Het Vuur van de Friezen</em> met Huub Stapel start 13 juli: bekijk eerste beelden Binnenkort kun je bij Omroep MAX kijken naar het nieuwe programma Het Vuur van de Friezen. In dit programma doen Huub Stapel en Nynke de Jong onderzoek naar de oorsprong van de Friese identiteit. En wat schreef Plinius de Oudere over de bewoners van de verste uiterwaarden van het Romeinse Rijk? Het Vuur van de Friezen is vanaf zaterdag 13 juli wekelijks om 20.00 uur te zien op NPO 2. Bekijk de eerste beelden van Het Vuur van de Friezen hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Jan Slagter onthult: 'Ik gebruikte Ozempic en doe regelmatig een bodyscan' Bekijk deze video » Shownieuws: Dionne Stax is zwanger Bekijk deze video » Angela de Jong over Matthijs van Nieuwkerk: "Denk dat Jan Slagter heel erg zijn best gaat doen (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Thursday 4 July om 13:00

Binnenkort kun je bij Omroep MAX kijken naar het nieuwe programma Het Vuur van de Friezen. In dit programma doen Huub Stapel en Nynke de Jong onderzoek naar de oorsprong van de Friese identiteit. En wat schreef Plinius de Oudere over de bewoners van de verste uiterwaarden van het Romeinse Rijk?

Het Vuur van de Friezen is vanaf zaterdag 13 juli wekelijks om 20.00 uur te zien op NPO 2. Bekijk de eerste beelden van Het Vuur van de Friezen hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's