Angela de Jong over Matthijs van Nieuwkerk: "Denk dat Jan Slagter heel erg zijn best gaat doen (RTL Boulevard)

Angela de Jong over Matthijs van Nieuwkerk: "Denk dat Jan Slagter heel erg zijn best gaat doen (RTL Boulevard)

Wednesday 3 July om 20:07

Woensdag is bekend gemaakt dat de comeback van Matthijs van Nieuwkerk bij RTL niet door gaat. Na nieuwe ernstige meldingen over Matthijs ten tijde van De Wereld Draait Door werd de samenwerking in februari in de koelkast gezet maar nu trekt de presentator zelf de stekker eruit en kiest voor de vrijheid.

Binnen te trekken
Angela de Jong zet haar geld op Omroep Max als het gaat over naar welke omroep Van Nieuwkerk zal gaan. "Ik denk dat Jan Slagter heel erg zijn best gaat doen om hem binnen te trekken", aldus de columniste. In de RTL Boulevard studio discussieert het panel verder over de 'van grote hoogte gevallen' presentator.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> over <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: &quot;Denk dat Jan Slagter heel erg zijn best gaat doen (<em>RTL Boulevard</em>) Woensdag is bekend gemaakt dat de comeback van Matthijs van Nieuwkerk bij RTL niet door gaat. Na nieuwe ernstige meldingen over Matthijs ten tijde van De Wereld Draait Door werd de samenwerking in februari in de koelkast gezet maar nu trekt de presentator zelf de stekker eruit en kiest voor de vrijheid. Binnen te trekkenAngela de Jong zet haar geld op Omroep Max als het gaat over naar welke omroep Van Nieuwkerk zal gaan. "Ik denk dat Jan Slagter heel erg zijn best gaat doen om hem binnen te trekken", aldus de columniste. In de RTL Boulevard studio discussieert het panel verder over de 'van grote hoogte gevallen' presentator. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Deze 'Bekende Belg' revalideert na zware coronabesmetting (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Anja uit nieuwe seizoen B&B Vol Liefde stelt zich voor, laat ze al iets los? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Nico Dijkshoorn spreekt Matthijs van Nieuwkerk niet meer: 'Tragisch wat er is gebeurd' Bekijk deze video »
Entertainment :
Angela de Jong over Matthijs van Nieuwkerk: "Denk dat Jan Slagter heel erg zijn best gaat doen (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's