Nico Dijkshoorn spreekt Matthijs van Nieuwkerk niet meer: 'Tragisch wat er is gebeurd'

Nico Dijkshoorn spreekt Matthijs van Nieuwkerk niet meer: 'Tragisch wat er is gebeurd'

Nico Dijkshoorn spreekt <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> niet meer: 'Tragisch wat er is gebeurd' Nico Dijkshoorn zit aan tafel bij Vandaag Inside Oranje en uiteraard wordt hem gevraagd naar Matthijs van Nieuwkerk. De schrijver spreekt hem niet meer, maar reageert wel uitgebreid op de situatie. Dijkshoorn: ‘Niet prettig als mensen schreeuwen’Van Nieuwkerk wordt door diverse oud-collega’s beschuldigd van ernstig wangedrag op de werkvloer. Sindsdien is hij niet meer op tv als presentator te zien. Dijkshoorn vindt het zelf niet prettig als mensen schreeuwen, maar benadrukt met hoeveel plezier en passie hij DWDD presenteerde. Hij vindt het ‘heel tragisch en heel erg’ wat er is gebeurd. Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Job Knoester pleit in VI voor afschaffen buitenspelregel: 'Net zoals bij hockey' (video) Bekijk deze video » Felle discussie tussen Derksen en Genee: 'Al jouw talkshows zijn kapot gegaan' (video) Bekijk deze video » Mark Rutte reageert na belofte: nu vaste tafelgast van Vandaag Inside? Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 1 July om 08:57

Nico Dijkshoorn zit aan tafel bij Vandaag Inside Oranje en uiteraard wordt hem gevraagd naar Matthijs van Nieuwkerk. De schrijver spreekt hem niet meer, maar reageert wel uitgebreid op de situatie.

Dijkshoorn: ‘Niet prettig als mensen schreeuwen’
Van Nieuwkerk wordt door diverse oud-collega’s beschuldigd van ernstig wangedrag op de werkvloer. Sindsdien is hij niet meer op tv als presentator te zien. Dijkshoorn vindt het zelf niet prettig als mensen schreeuwen, maar benadrukt met hoeveel plezier en passie hij DWDD presenteerde. Hij vindt het ‘heel tragisch en heel erg’ wat er is gebeurd.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's