Mark Rutte reageert na belofte: nu vaste tafelgast van Vandaag Inside?

Mark Rutte reageert na belofte: nu vaste tafelgast van Vandaag Inside?

Mark Rutte reageert na belofte: nu vaste tafelgast van <em>Vandaag Inside</em>? Mark Rutte had het eerder beloofd: als hij geen premier meer zou zijn zou hij vaste tafelgast worden van Vandaag Inside. Houdt Rutte zich aan deze belofte? Waar is de veelbesproken helm?Een verslaggever vraagt Rutte, die na de zomer aan de slag gaat als de grote baas van de NAVO, naar deze carrièreswitch. Schuift hij binnenkort aan bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp? En heeft hij de omstreden helm nog die hij van het trio kreeg? Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Raymond Mens verbreekt spreektijdrecord: 'Als je nog één keer je bek opentrekt...' (video) Bekijk deze video » Job Knoester pleit in VI voor afschaffen buitenspelregel: 'Net zoals bij hockey' (video) Bekijk deze video » Felle discussie tussen Derksen en Genee: 'Al jouw talkshows zijn kapot gegaan' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 1 July om 08:44

Mark Rutte had het eerder beloofd: als hij geen premier meer zou zijn zou hij vaste tafelgast worden van Vandaag Inside. Houdt Rutte zich aan deze belofte?

Waar is de veelbesproken helm?
Een verslaggever vraagt Rutte, die na de zomer aan de slag gaat als de grote baas van de NAVO, naar deze carrièreswitch. Schuift hij binnenkort aan bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp? En heeft hij de omstreden helm nog die hij van het trio kreeg?

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's