Raymond Mens verbreekt spreektijdrecord: 'Als je nog één keer je bek opentrekt...' (video)

Raymond Mens verbreekt spreektijdrecord: 'Als je nog één keer je bek opentrekt...' (video)

Zaterdag 29 juni om 08:57

Raymond Mens verbreekt spreektijdrecord: 'Als je nog één keer je bek opentrekt...' (video) Amerikakenner Raymond Mens heeft met zijn analyse over het debat tussen Biden en Trump het record voor de langste spreektijd bij Vandaag Inside verbroken. Dat stelde Wilfred Genee vrijdagavond middenin het verhaal van Mens. Volgens Johan Derksen moet het dan ook weer klaar zijn voor de rest van de avond... Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside Oranje: bekijk spetterende opening van 3JS met Hard to handle Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Tim Hofman en broertjes denken dat ze God zijn' (VI Oranje) Bekijk deze video » Valentijn Driessen stookt erop los in bij persconferentie Oranje: 'Niet helemaal gepast' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Amerikakenner Raymond Mens heeft met zijn analyse over het debat tussen Biden en Trump het record voor de langste spreektijd bij Vandaag Inside verbroken. Dat stelde Wilfred Genee vrijdagavond middenin het verhaal van Mens. Volgens Johan Derksen moet het dan ook weer klaar zijn voor de rest van de avond...

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's