Hélène Hendriks wil talkshow Vandaag Inside niet overnemen: 'Hart ligt bij sport'

Hélène Hendriks wil talkshow Vandaag Inside niet overnemen: 'Hart ligt bij sport'

Hélène Hendriks wil talkshow <em>Vandaag Inside</em> niet overnemen: 'Hart ligt bij sport' Hélène Hendriks komt met een nogal onverwachte uitspraak. Als ‘invaller’ van Vandaag Inside presenteert ze onder meer De Oranjezomer en met succes. Maar de presentatrice ziet het niet zitten om de dagelijkse talkshow over te nemen, mochten de heren van VI er definitief mee stoppen. Hendriks vertelt onder meer dat haar hart bij sport ligt… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. WOESTE Wendy van Hout haalt keihard uit naar Hélène Hendriks: 'Jullie hebben mijn liedje verpest!' Bekijk deze video » De Oranjezomer: Hélène nodigt Wendy van Hout uit maar daar steekt Jack van Gelder stokje voor Bekijk deze video » Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video) Bekijk deze video »
TV :
Monday 1 July om 10:56

Hélène Hendriks komt met een nogal onverwachte uitspraak. Als ‘invaller’ van Vandaag Inside presenteert ze onder meer De Oranjezomer en met succes. Maar de presentatrice ziet het niet zitten om de dagelijkse talkshow over te nemen, mochten de heren van VI er definitief mee stoppen. Hendriks vertelt onder meer dat haar hart bij sport ligt…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's