Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video)

Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video)

Thursday 6 June om 23:07

Gaan we Wendy van Hout binnenkort toch zien in De Oranjezomer? Jack van Gelder is nog altijd niet enthousiast... Hélène Hendriks ontving echter nogmaals een aanvraag van de zangeres in spé.

Lees verder onder de video.

Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video) Gaan we Wendy van Hout binnenkort toch zien in De Oranjezomer? Jack van Gelder is nog altijd niet enthousiast... Hélène Hendriks ontving echter nogmaals een aanvraag van de zangeres in spé. Lees verder onder de video. OptredenHélène Hendriks heeft een bijzonder bericht ontvangen van Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis. Zij wil namelijk dolgraag optreden in De Oranjezomer, ook al beledigde Jack van Gelder haar. heeft een bericht ontvangen van de boze vriendin van Peter Gillis, Wendy van Hout. De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. WOESTE Wendy van Hout haalt keihard uit naar Hélène Hendriks: 'Jullie hebben mijn liedje verpest!' Bekijk deze video » Wendy van Hout in Shownieuws: "Ik heb ook nooit beweerd dat ik een goede zangeres ben" Bekijk deze video » Wendy van Hout vervolgt zangcarrière op terras: 'Zoveel kost een optreden van mij' Bekijk deze video »
TV :

Optreden
Hélène Hendriks heeft een bijzonder bericht ontvangen van Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis. Zij wil namelijk dolgraag optreden in De Oranjezomer, ook al beledigde Jack van Gelder haar. heeft een bericht ontvangen van de boze vriendin van Peter Gillis, Wendy van Hout.

De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's