Wilders tegen Timmermans over verwijt racistische PVV'ers: "U moet ermee ophouden"

Wilders tegen Timmermans over verwijt racistische PVV'ers: "U moet ermee ophouden"

Wednesday 3 July om 20:53

In het debat over de regeringsverklaring kwam het tussen Geert Wilders en Frans Timmermans tot een stevige confrontatie die eindigde in een motie van wantrouwen tegen de ministers Klever en Faber.

Ophouden
Volgens Timmermans zijn deze ministers PVV'ers met extreemrechtse ideeën en racistische nazitheorieën die nu in het kabinet zitten. In reactie op Timmermans verhief Geert Wilders zijn stem: "U moet ermee ophouden"...

Bekijk de kijvende politici in het fragment uit RTL Nieuws hieronder

<em>Wilders</em> tegen Timmermans over verwijt racistische PVV'ers: &quot;U moet ermee ophouden&quot; In het debat over de regeringsverklaring kwam het tussen Geert Wilders en Frans Timmermans tot een stevige confrontatie die eindigde in een motie van wantrouwen tegen de ministers Klever en Faber. OphoudenVolgens Timmermans zijn deze ministers PVV'ers met extreemrechtse ideeën en racistische nazitheorieën die nu in het kabinet zitten. In reactie op Timmermans verhief Geert Wilders zijn stem: "U moet ermee ophouden"... Bekijk de kijvende politici in het fragment uit RTL Nieuws hieronder Meer nieuws? Je kan de fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook EXTREEM zware, dodelijke orkaan Beryl richt enorme ravage aan op eilandengroep Grenada (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Marjolein Faber zet zelf muts op als het heel hard regent en waait, geen hoofddoek (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Onno Hoes brandt Frans Timmermans af in De Oranjezomer: ‘Eén en al zurigheid’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Wilders tegen Timmermans over verwijt racistische PVV'ers: "U moet ermee ophouden"

Meer nieuws? Je kan de fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's