Pauline Wingelaar komt zichzelf tegen in Het Perfecte Plaatje: 'Paniek!'

Pauline Wingelaar komt zichzelf tegen in Het Perfecte Plaatje: 'Paniek!'

Monday 1 July om 14:13

Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar en presentator Floris Göbel doen mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje en ze blikken alvast vooruit. Pauline verklapt dat ze erg druk en chaotisch is in de fotografiewedstrijd. “Ik kom mezelf zo tegen in deze wedstrijd, paniek!”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv.

Pauline Wingelaar komt zichzelf tegen in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: 'Paniek!' Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar en presentator Floris Göbel doen mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje en ze blikken alvast vooruit. Pauline verklapt dat ze erg druk en chaotisch is in de fotografiewedstrijd. “Ik kom mezelf zo tegen in deze wedstrijd, paniek!” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: opdracht Kaj voor model blijkt 'te goor voor woorden' Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Danny de Munk niet blij met naaktshoot, 'strandbal was te klein' Bekijk deze video » Pauline Wingelaar in Het Perfecte Plaatje: krijgt het warm van medekandidaat Bekijk deze video »
TV :
Pauline Wingelaar komt zichzelf tegen in Het Perfecte Plaatje: 'Paniek!'

Actuele video's

Meer actuele video's