Het Perfecte Plaatje: opdracht Kaj voor model blijkt 'te goor voor woorden'

Het Perfecte Plaatje: opdracht Kaj voor model blijkt 'te goor voor woorden'

Thursday 20 June om 12:44

In Het Perfecte Plaatje heeft Kaj Gorgels in Phuket Old Town een geweldig idee voor een 'fine-art foto'. Hij geeft zijn model de opdracht om in een bad te gaan liggen, maar dit blijkt een badje te zijn waarin iedereen zijn voeten was. “Het is te goor voor woorden eigenlijk”, aldus Kaj.

Bekijk de beelden voor Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: opdracht Kaj voor model blijkt 'te goor voor woorden' In Het Perfecte Plaatje heeft Kaj Gorgels in Phuket Old Town een geweldig idee voor een 'fine-art foto'. Hij geeft zijn model de opdracht om in een bad te gaan liggen, maar dit blijkt een badje te zijn waarin iedereen zijn voeten was. “Het is te goor voor woorden eigenlijk”, aldus Kaj. Bekijk de beelden voor Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv. Danny de Munk in Shownieuws met eerste beelden van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Op Reis Bekijk deze video » Leafs als eerste naar huis in Het Perfecte Plaatje: 'Niet eens met de jury' (video) Bekijk deze video » Mark Baanders cryptisch over relatie met vriendje: "Kan nog alle kanten op" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: opdracht Kaj voor model blijkt 'te goor voor woorden'

Actuele video's

Meer actuele video's