Guus Meeuwis neemt afscheid met laatste Groots met een Zachte G: bekijk zijn reactie

Guus Meeuwis neemt afscheid met laatste Groots met een Zachte G: bekijk zijn reactie

Guus Meeuwis neemt afscheid met laatste <em>Groots met een Zachte G</em>: bekijk zijn reactie Guus Meeuwis stond woensdagavond voor de allerlaatste keer met Groots met een Zachte G in het Philips Stadion. De zanger neemt ondanks het succes afscheid van de concertreeks en gaat zich richten op andere projecten. Guus blikt terug op de laatste Groots met een Zachte G en vertelt hoe hij het afscheid heeft ervaren. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Frans Bauer schittert bij Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis (video) Bekijk deze video » Zien: Guus Meeuwis zingt 'In Oranje' in bomvol PSV-stadion Bekijk deze video » Einde van een tijdperk: allerlaatste Groots met een Zachte G-concert Guus Meeuwis (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Thursday 27 June om 13:37

Guus Meeuwis stond woensdagavond voor de allerlaatste keer met Groots met een Zachte G in het Philips Stadion. De zanger neemt ondanks het succes afscheid van de concertreeks en gaat zich richten op andere projecten. Guus blikt terug op de laatste Groots met een Zachte G en vertelt hoe hij het afscheid heeft ervaren.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's