RTL Boulevard: Carlo en Irene komen na 25 jaar nog één keer terug met Telekids (video)

RTL Boulevard: Carlo en Irene komen na 25 jaar nog één keer terug met Telekids (video)

Friday 28 June om 21:01

<em>RTL Boulevard</em>: Carlo en Irene komen na 25 jaar nog één keer terug met <em>Telekids</em> (video) 'Harry de Hengst', 'Pittige Tijden' en 'Ochtendgymnastiek', het is slechts een kleine greep uit het rijke oeuvre van Carlo en Irene en hun Telekids. Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat het duo voor de allerlaatste keer op televisie was met het legendarische programma, tot vandaag. Want nog één keer maken de twee een spectaculaire Telekids-comeback. De Telekids-comeback van Carlo en Irene vindt plaats tijdens de QMusic Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch. Bekijk het interview met RTL Boulevard hierboven. Zien: DI-RECT zet de RTL Boulevard-studio op zijn kop met 'My Blood' (video) Bekijk deze video » Zien: Acda & De Munnik veroveren drijfnat Pinkpop met Ren Lenny Ren (video) Bekijk deze video » Tim Hofman reageert op kritiek na BOOS-uitzending: 'Heb ik niet goed gedaan' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Carlo en Irene komen na 25 jaar nog één keer terug met Telekids (video)

'Harry de Hengst', 'Pittige Tijden' en 'Ochtendgymnastiek', het is slechts een kleine greep uit het rijke oeuvre van Carlo en Irene en hun Telekids. Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat het duo voor de allerlaatste keer op televisie was met het legendarische programma, tot vandaag. Want nog één keer maken de twee een spectaculaire Telekids-comeback.

De Telekids-comeback van Carlo en Irene vindt plaats tijdens de QMusic Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch. Bekijk het interview met RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's