Martien Meiland over voormalige vriendin Caroline van Eeden: 'Weg ermee!'

Martien Meiland over voormalige vriendin Caroline van Eeden: 'Weg ermee!'

<em>Martien Meiland</em> over voormalige vriendin Caroline van Eeden: 'Weg ermee!' De kans dat het ooit nog goed komt tussen Martien Meiland en Caroline van Eeden lijkt tot het nulpunt te zijn gedaald. In Chateau Meiland was hun ruzie te zien en vervolgens werd er in boeken met modder gegooid. Caroline stelde eisenCaroline heeft volgens Erica na haar vertrek uit Frankrijk nog allerlei mails gestuurd met dingen die ze van de Meilandjes wilde. Toen was het voor Martien wel klaar en hoefde het van hem niet meer goed te komen. “Dan denk ik: uit die bus, weg ermee!” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Caroline van Eeden schreef boek familie Meiland om te herstellen van PTSS Bekijk deze video » Caroline van Eeden onthult in boek aangifte tegen Meilandjes: 'Onbeschrijfelijke hel' Bekijk deze video » Regisseur schrijft boek over De Meilandjes: 'Wat de kijker niet gezien heeft...' Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 1 juli om 13:46

De kans dat het ooit nog goed komt tussen Martien Meiland en Caroline van Eeden lijkt tot het nulpunt te zijn gedaald. In Chateau Meiland was hun ruzie te zien en vervolgens werd er in boeken met modder gegooid.

Caroline stelde eisen
Caroline heeft volgens Erica na haar vertrek uit Frankrijk nog allerlei mails gestuurd met dingen die ze van de Meilandjes wilde. Toen was het voor Martien wel klaar en hoefde het van hem niet meer goed te komen. “Dan denk ik: uit die bus, weg ermee!”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's