Regisseur schrijft boek over De Meilandjes: 'Wat de kijker niet gezien heeft...'

Regisseur schrijft boek over De Meilandjes: 'Wat de kijker niet gezien heeft...'

Regisseur schrijft boek over <em>De Meilandjes</em>: 'Wat de kijker niet gezien heeft...' Bijna de hele familie Meiland heeft inmiddels een boek uitgebracht, ook ex-vriendin Caroline van Eeden hing de vuile was buiten. Maar nu komt er nóg een boek over de Meilandjes, van Chateau Meiland-regisseur Timon Moll. ‘Zieke’ MartienMoll werkt al vele jaren met Martien, Erica, Maxime en Montana en doet nu ook een boekje open over de realitysterren. “Er zijn heel veel dingen gebeurd die we eruit hebben gelaten”, vertelt hij over hun soap. Moll schrijft over dát wat de kijker eigenlijk niet gezien heeft op tv. En hij komt gelijk met een opvallend verhaal over Martien, die ‘ziek’ werd door een man die hem lastigviel… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Haat en nijd bij de Meilandjes: 'Martien en Maxime haalden Chantal Janzen van gastenlijst' Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Harry Mens niet welkom in Code Rosé, komt niet meer goed' Bekijk deze video » Erica Meiland: 'Dat wordt zeker ruzie in de camper' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 3 juni om 10:10

Bijna de hele familie Meiland heeft inmiddels een boek uitgebracht, ook ex-vriendin Caroline van Eeden hing de vuile was buiten. Maar nu komt er nóg een boek over de Meilandjes, van Chateau Meiland-regisseur Timon Moll.

‘Zieke’ Martien
Moll werkt al vele jaren met Martien, Erica, Maxime en Montana en doet nu ook een boekje open over de realitysterren. “Er zijn heel veel dingen gebeurd die we eruit hebben gelaten”, vertelt hij over hun soap. Moll schrijft over dát wat de kijker eigenlijk niet gezien heeft op tv. En hij komt gelijk met een opvallend verhaal over Martien, die ‘ziek’ werd door een man die hem lastigviel…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's