Martien Meiland na financiële oplichting door vlam: 'Ik blijf mensen vertrouwen'

Martien Meiland na financiële oplichting door vlam: 'Ik blijf mensen vertrouwen'

<em>Martien Meiland</em> na financiële oplichting door vlam: 'Ik blijf mensen vertrouwen' Vorige week kwam naar buiten dat Martien Meiland financieel is opgelicht door een oude vlam. Hij had online contact met een man die ineens om geld ging vragen en hij begon Martien te stalken. Het is uiteindelijk goed afgelopen, en ook voor de toekomst verandert er op het gebied van vertrouwen weinig voor Martien. Hij blijft namelijk mensen vertrouwen en het goede zien in iedereen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland heeft allemaal bloed onder zijn neus: 'Geen idee hoe dat komt' Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland gilt het uit als Oranje scoort Bekijk deze video » Martien Meiland opgelicht door date: 'Zo erg dat je mensen niet kan vertrouwen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 1 July om 13:23

Vorige week kwam naar buiten dat Martien Meiland financieel is opgelicht door een oude vlam. Hij had online contact met een man die ineens om geld ging vragen en hij begon Martien te stalken. Het is uiteindelijk goed afgelopen, en ook voor de toekomst verandert er op het gebied van vertrouwen weinig voor Martien. Hij blijft namelijk mensen vertrouwen en het goede zien in iedereen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's