Martien Meiland heeft allemaal bloed onder zijn neus: 'Geen idee hoe dat komt'

Martien Meiland heeft allemaal bloed onder zijn neus: 'Geen idee hoe dat komt'

<em>Martien Meiland</em> heeft allemaal bloed onder zijn neus: 'Geen idee hoe dat komt' Martien Meiland heeft te maken met een groot mysterie terwijl hij aan het kamperen is met zijn gezin. In een nieuwe reeks van Chateau Meiland gaan de Meilandjes rondreizen in een camper en op social media plaatst Maxime beelden van Martien met allemaal bloed onder zijn neus. Alleen heeft de realityster geen idee waar dit vandaan komt… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland gaat optreden bij De Bevers in Ahoy: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » De Meilandjes keren terug naar Frankrijk voor nieuw programma (video) Bekijk deze video » Regisseur schrijft boek over De Meilandjes: 'Wat de kijker niet gezien heeft...' Bekijk deze video »
TV :
Monday 3 June om 14:35

Martien Meiland heeft te maken met een groot mysterie terwijl hij aan het kamperen is met zijn gezin. In een nieuwe reeks van Chateau Meiland gaan de Meilandjes rondreizen in een camper en op social media plaatst Maxime beelden van Martien met allemaal bloed onder zijn neus. Alleen heeft de realityster geen idee waar dit vandaan komt…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's