Zieke Michael J. Fox speelt met Coldplay op Glasonbury: bekijk de bijzondere beelden

Zieke Michael J. Fox speelt met Coldplay op Glasonbury: bekijk de bijzondere beelden

Zieke Michael J. Fox speelt met Coldplay op Glasonbury: bekijk de bijzondere beelden Afgelopen weekend stond Coldplay op Glastonbury en ze kregen op het podium gezelschap van een bijzondere gast. Niemand minder dan Michael J. Fox speelde mee op zijn gitaar. Het Back to the Future-icoon lijdt aan de ziekte van Parkinson en zat in een rolstoel op het podium. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Hans Klok wil samen met Glennis Grace naar het Eurovisie Songfestival (video) Bekijk deze video » Shownieuws is KLAAR met Joost Klein: 'Het wordt nu een beetje sneu' Bekijk deze video » BIZAR: Rachel herdenkt André Hazes op verjaardag en promoot gelijk Casa Hazes Bekijk deze video »
Muziek :
Monday 1 July om 11:56

Afgelopen weekend stond Coldplay op Glastonbury en ze kregen op het podium gezelschap van een bijzondere gast. Niemand minder dan Michael J. Fox speelde mee op zijn gitaar. Het Back to the Future-icoon lijdt aan de ziekte van Parkinson en zat in een rolstoel op het podium.

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's