Shownieuws is KLAAR met Joost Klein: 'Het wordt nu een beetje sneu'

Shownieuws is KLAAR met Joost Klein: 'Het wordt nu een beetje sneu'

<em>Shownieuws</em> is KLAAR met Joost Klein: 'Het wordt nu een beetje sneu' Joost Klein blijft na de rel rond het Eurovisie Songfestival maar vage hints geven. Gaat hij volgend jaar nou naar het Songfestival of niet? En voor welk land? Ettekoven wordt moe van Joost KleinKlein mocht niet optreden in de finale met Europapa vanwege een incident met een cameravrouw. Klein geeft geen interviews over deze zaak, maar blijft op festivals maar roepen dat hij weer naar het Songfestival gaat. België mag hem bellen roept hij deze keer, maar Bart Ettekoven wordt er moe van. "Het wordt nu een beetje sneu", aldus Tooske. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Joost Klein geeft hints: gaat hij na rel in 2025 alsnog naar het Songfestival? Bekijk deze video » Bekijk hier The Bird Song van Joost Klein: ook dit nummer zond hij in voor Songfestival Bekijk deze video » Eerste dag Concert At Sea: bekijk de beelden met o.a. Kane en Roxeanne Hazes Bekijk deze video » Zien: spectaculaire Joost Klein zet Concert At Sea op zijn kop (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Monday 1 July om 09:25

Joost Klein blijft na de rel rond het Eurovisie Songfestival maar vage hints geven. Gaat hij volgend jaar nou naar het Songfestival of niet? En voor welk land?

Ettekoven wordt moe van Joost Klein
Klein mocht niet optreden in de finale met Europapa vanwege een incident met een cameravrouw. Klein geeft geen interviews over deze zaak, maar blijft op festivals maar roepen dat hij weer naar het Songfestival gaat. België mag hem bellen roept hij deze keer, maar Bart Ettekoven wordt er moe van. "Het wordt nu een beetje sneu", aldus Tooske.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's