Pauline Wingelaar in Het Perfecte Plaatje: krijgt het warm van medekandidaat

Pauline Wingelaar in Het Perfecte Plaatje: krijgt het warm van medekandidaat

Pauline Wingelaar in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: krijgt het warm van medekandidaat Pauline Wingelaar onthult maandag dat ze meedoet aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. En ze deelt ook gelijk wie haar medekandidaat is... Pauline ziet Floris Göbel wel zittenPauline weet nog weinig van fotograferen dus ze vindt haar deelname aan de fotowedstrijd behoorlijk pittig. Ook bekent de realityster dat ze het erg warm krijgt van haar medekandidaat: Floris Göbel. “Ik heb het op een oude fiets geleerd, maar ik maak het af met Floris.” Bekijk de aankondiging van Pauline Wingelaar voor Het Perfecte Plaatje hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Mark Baanders cryptisch over relatie met vriendje: "Kan nog alle kanten op" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: opdracht Kaj voor model blijkt 'te goor voor woorden' Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Danny de Munk niet blij met naaktshoot, 'strandbal was te klein' Bekijk deze video »
Maandag 1 juli om 11:18

Pauline Wingelaar onthult maandag dat ze meedoet aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. En ze deelt ook gelijk wie haar medekandidaat is...

Pauline ziet Floris Göbel wel zitten
Pauline weet nog weinig van fotograferen dus ze vindt haar deelname aan de fotowedstrijd behoorlijk pittig. Ook bekent de realityster dat ze het erg warm krijgt van haar medekandidaat: Floris Göbel. “Ik heb het op een oude fiets geleerd, maar ik maak het af met Floris.”

Bekijk de aankondiging van Pauline Wingelaar voor Het Perfecte Plaatje hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijkenbij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's