Mark Baanders cryptisch over relatie met vriendje: "Kan nog alle kanten op" (RTL Boulevard)

Mark Baanders cryptisch over relatie met vriendje: "Kan nog alle kanten op" (RTL Boulevard)

Thursday 30 May om 20:43

Mark Baanders, de volgende afvaller van Het Perfecte Plaatje Op Reis laat zich in RTL Boulevard wel heel cryptisch uit over de status van zijn relatie met vriendje Boaz. "Het kan nog alle kanten op", aldus de PowNed presentator.

Thailand
Over zijn ervaringen met het programma Het Perfecte Plaatje Op Reis vertelt Mark dat hij dacht lekker op vakantie naar Thailand te gaan maar het bleek juist hard werken in de hitte te zijn...

Het Perfecte Plaatje Op Reis is iedere woensdag te zien bij RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mark Baanders</em> cryptisch over relatie met vriendje: &quot;Kan nog alle kanten op&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Mark Baanders, de volgende afvaller van Het Perfecte Plaatje Op Reis laat zich in RTL Boulevard wel heel cryptisch uit over de status van zijn relatie met vriendje Boaz. "Het kan nog alle kanten op", aldus de PowNed presentator. ThailandOver zijn ervaringen met het programma Het Perfecte Plaatje Op Reis vertelt Mark dat hij dacht lekker op vakantie naar Thailand te gaan maar het bleek juist hard werken in de hitte te zijn... Het Perfecte Plaatje Op Reis is iedere woensdag te zien bij RTL4. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Leafs als eerste naar huis in Het Perfecte Plaatje: 'Niet eens met de jury' (video) Bekijk deze video » 'Mark Baanders is authentiek, echt een talent' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Leontine Ruiters openhartig over depressie: "Schrok gewoon echt van mezelf" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Mark Baanders cryptisch over relatie met vriendje: "Kan nog alle kanten op" (RTL Boulevard)



Actuele video's

Meer actuele video's