Hart van Nederland automobilist stuurt auto in berm Delfgauw en gaat ervandoor (video)

Hart van Nederland automobilist stuurt auto in berm Delfgauw en gaat ervandoor (video)

Saturday 29 June om 11:02

<em>Hart van Nederland</em> automobilist stuurt auto in berm Delfgauw en gaat ervandoor (video) Een automobilist op de N470 bij Delfgauw is vrijdagnacht van de weg geraakt en over de kop gevlogen. De man sloeg op de vlucht, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Waarom precies, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de zaak. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: meerdere gewonden door uitslaande brand op zolder in Vlaardingen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: keukens van Paleis op de Dam opengesteld in voorbereiding Keti Koti (video) Bekijk deze video » Raymond Mens verbreekt spreektijdrecord: 'Als je nog één keer je bek opentrekt...' (video) Bekijk deze video »
TV :

Een automobilist op de N470 bij Delfgauw is vrijdagnacht van de weg geraakt en over de kop gevlogen. De man sloeg op de vlucht, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Waarom precies, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's