Hart van Nederland: meerdere gewonden door uitslaande brand op zolder in Vlaardingen (video)

Hart van Nederland: meerdere gewonden door uitslaande brand op zolder in Vlaardingen (video)

Zaterdag 29 juni om 09:14

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere gewonden door uitslaande brand op zolder in Vlaardingen (video) Bij een brand in flatgebouw in Vlaardingen zijn meerdere mensen gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. Twee mensen zijn door omstanders uit het huis gered. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De brand woedde op de zolder een van de huizen op de vierde verdieping in het flatgebouw. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: twee honden omgekomen bij woningbrand Bemmel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man krijgt stalen buis op zijn hoofd en overlijdt (video) Bekijk deze video » Raymond Mens verbreekt spreektijdrecord: 'Als je nog één keer je bek opentrekt...' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een brand in flatgebouw in Vlaardingen zijn meerdere mensen gewond geraakt, meldt Hart van Nederland. Twee mensen zijn door omstanders uit het huis gered. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De brand woedde op de zolder een van de huizen op de vierde verdieping in het flatgebouw.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's