Zien: Emma Kok maakt indruk met het Wilhelmus op TT in Assen

Zien: Emma Kok maakt indruk met het Wilhelmus op TT in Assen

Zien: <em>Emma Kok</em> maakt indruk met het Wilhelmus op TT in Assen Emma Kok had deze keer de eer om bij de TT in Assen het Wilhelmus te zingen. En de jonge zangeres maakte behoorlijk veel indruk met het volkslied. Gaat Emma weer viral?Emma vertelt dat ze ook speciaal voor het evenement een leren jumpsuit heeft laten maken, want ze wilde niet bij een motorwedstrijd in een galajurk optreden. Eerder ging Emma nog viral met haar versie van Voilà, wat ze samen met het orkest van André Rieu ten gehore bracht. Ook won ze in 2021 The Voice Kids. Bekijk het interview met Emma Kok over de TT in Assen hierboven, hieronder zie je haar hele optreden met het Wilhelmus. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Ziggo Sport Racing (@ziggosportracing) André Rieu bejubelt Emma Kok: '15 jaar geleden is er een wereldster geboren' Bekijk deze video » Emma Kok is samen met André Rieu in Bahrein: 'We hebben de koning ontmoet en dit zei ik' (Shownieuws) Bekijk deze video » Secret Duets: Emma Kok en Jamai zingen 'Door de wind' Bekijk deze video »
Muziek :
Maandag 1 juli om 09:55

Emma Kok had deze keer de eer om bij de TT in Assen het Wilhelmus te zingen. En de jonge zangeres maakte behoorlijk veel indruk met het volkslied.

Gaat Emma weer viral?
Emma vertelt dat ze ook speciaal voor het evenement een leren jumpsuit heeft laten maken, want ze wilde niet bij een motorwedstrijd in een galajurk optreden. Eerder ging Emma nog viral met haar versie van Voilà, wat ze samen met het orkest van André Rieu ten gehore bracht. Ook won ze in 2021 The Voice Kids.

Bekijk het interview met Emma Kok over de TT in Assen hierboven, hieronder zie je haar hele optreden met het Wilhelmus.

Actuele video's

Meer actuele video's