Hart van Nederland: twee honden omgekomen bij woningbrand Bemmel (video)

Hart van Nederland: twee honden omgekomen bij woningbrand Bemmel (video)

Friday 28 June om 19:26

<em>Hart van Nederland</em>: twee honden omgekomen bij woningbrand Bemmel (video) Bij een brand in Bemmel is een woning volledig verwoest. De bewoners waren niet thuis, maar hun twee honden hebben de vlammenzee niet overleefd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, aldus Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: appartementencomplex Apeldoorn beschoten vanuit auto (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: heftig ongeluk bij camping Texel, twee minderjarige fietsers geschept (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode bij ernstig eenzijdig ongeluk in het Zeeuwse Overslag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een brand in Bemmel is een woning volledig verwoest. De bewoners waren niet thuis, maar hun twee honden hebben de vlammenzee niet overleefd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, aldus Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's