Hart van Nederland: appartementencomplex Apeldoorn beschoten vanuit auto (video)

Hart van Nederland: appartementencomplex Apeldoorn beschoten vanuit auto (video)

Wednesday 26 June om 11:07

<em>Hart van Nederland</em>: appartementencomplex Apeldoorn beschoten vanuit auto (video) Een appartementencomplex in Apeldoorn is maandagavond doelwit geworden van een schietpartij vanuit een auto. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Er raakte niemand gewond, volgens Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Varkens nog steeds mishandeld met tasers: bekijk de schokkende beelden Bekijk deze video » Zien: YouTube-ster IShowSpeed belaagd door hysterische fans in Amsterdam Bekijk deze video » Hart van Nederland: 140 bewoners geëvacueerd bij brand in seniorencomplex in Waddinxveen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een appartementencomplex in Apeldoorn is maandagavond doelwit geworden van een schietpartij vanuit een auto. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Er raakte niemand gewond, volgens Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's