Hart van Nederland: 140 bewoners geëvacueerd bij brand in seniorencomplex in Waddinxveen (video)

Hart van Nederland: 140 bewoners geëvacueerd bij brand in seniorencomplex in Waddinxveen (video)

Wednesday 26 June om 09:09

<em>Hart van Nederland</em>: 140 bewoners geëvacueerd bij brand in seniorencomplex in Waddinxveen (video) Na de brand van dinsdagavond in een appartementencomplex in het Zuid-Hollandse Waddinxveen zijn zeven inwoners in het ziekenhuis opgenomen om rookinhalatie. Twee anderen mochten snel naar huis, zo meldt een woordvoerder van de veiligheidsregio. In totaal zijn 140 bewoners geëvacueerd, schrijft Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: ruzie mondt uit in steekpartij in centrum van Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Zwerver brengt gevonden portemonnee met 2000 euro naar politie (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Varkens nog steeds mishandeld met tasers: bekijk de schokkende beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Na de brand van dinsdagavond in een appartementencomplex in het Zuid-Hollandse Waddinxveen zijn zeven inwoners in het ziekenhuis opgenomen om rookinhalatie. Twee anderen mochten snel naar huis, zo meldt een woordvoerder van de veiligheidsregio. In totaal zijn 140 bewoners geëvacueerd, schrijft Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's