Nathan Aké heel zeker: 'Nederland zet niet meer zo'n wedstrijd neer als tegen Oostenrijk'

Nathan Aké heel zeker: 'Nederland zet niet meer zo'n wedstrijd neer als tegen Oostenrijk'

<em>Nathan Aké</em> heel zeker: 'Nederland zet niet meer zo'n wedstrijd neer als tegen Oostenrijk' Noa Vahle hoopt dat Koeman Joey Veerman nog een kans geeft in Oranje (video) Nathan Aké vertelt na vragen van Noa Vahle meer over de achtste finale die dinsdag wordt gespeelt op het EK tegen Roemenië. Noa wil weten hoe zeker het is dat Oranje niet weer zo slecht zal spelen als tegen Oostenrijk. Aké is ‘heel zeker’ van zijn zaak. “Ik weet zeker van iedereen van ons dat we niet weer zo'n wedstrijd gaan neerzetten.” Roemenië - Nederland (EK) is dinsdag 2 juli om 18.00 uur te zien op NPO 1. Bekijk de video met Aké en Van Dijk hierboven. Özcan Akyol in VI Oranje: 'Ronald Koeman is aardig, maar kan niet tegen kritiek' (video) Bekijk deze video » Anekdote Özcan Akyol over Dick Advocaat: 'Toen hadden we even een moeilijke periode' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: bekijk spetterende opening van 3JS met Hard to handle Bekijk deze video »
Voetbal :
Friday 28 June om 13:58

Noa Vahle hoopt dat Koeman Joey Veerman nog een kans geeft in Oranje (video)

Nathan Aké vertelt na vragen van Noa Vahle meer over de achtste finale die dinsdag wordt gespeelt op het EK tegen Roemenië. Noa wil weten hoe zeker het is dat Oranje niet weer zo slecht zal spelen als tegen Oostenrijk. Aké is ‘heel zeker’ van zijn zaak. “Ik weet zeker van iedereen van ons dat we niet weer zo'n wedstrijd gaan neerzetten.”

Roemenië - Nederland (EK) is dinsdag 2 juli om 18.00 uur te zien op NPO 1. Bekijk de video met Aké en Van Dijk hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's