Hart van Nederland: gewonde bij schietpartij in Delft, schoten bij dubbele aanhouding (video)

Hart van Nederland: gewonde bij schietpartij in Delft, schoten bij dubbele aanhouding (video)

Sunday 30 June om 10:04

<em>Hart van Nederland</em>: gewonde bij schietpartij in Delft, schoten bij dubbele aanhouding (video) De politie heeft zaterdagavond in Delft schoten gelost bij de arrestatie van twee mannen in verband met een schietpartij in diezelfde plaats, meldt Hart van Nederland. Bij de aanhouding raakte niemand gewond, maar tijdens de schietpartij voorafgaand wel. De politie is een onderzoek gestart. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: meerdere gewonden door uitslaande brand op zolder in Vlaardingen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: keukens van Paleis op de Dam opengesteld in voorbereiding Keti Koti (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (57) overlijdt na steekincident in Roosendaal (video) Bekijk deze video »
TV :

De politie heeft zaterdagavond in Delft schoten gelost bij de arrestatie van twee mannen in verband met een schietpartij in diezelfde plaats, meldt Hart van Nederland. Bij de aanhouding raakte niemand gewond, maar tijdens de schietpartij voorafgaand wel. De politie is een onderzoek gestart.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's