RTL Boulevard: houding Dirk Kuyt in scheidingsrechtzaak met ex Gertrude moet veranderen

RTL Boulevard: houding Dirk Kuyt in scheidingsrechtzaak met ex Gertrude moet veranderen

Tuesday 2 July om 19:39

Dinsdag kreeg het juridische geschil tussen Dirk Kuyt en zijn ex-vrouw Gertrude van Vuuren een vervolg in de rechtbank. Voor de camera van RTL Boulevard wilde Kuyt niet in details treden, vanwege de privacy van zijn kinderen.

Houding
Hij en van Vuuren zijn al geruime tijd verwikkeld in een conflict en stonden een maand geleden ook voor de rechter. Zo zou de oud-topvoetballer zich niet houden aan gemaakte afspraken rondom hun scheiding. Wat Aran Bade betreft zal Dirk zijn houding moeten veranderen en 'water bij de wijn' moeten doen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: houding <em>Dirk Kuyt</em> in scheidingsrechtzaak met ex Gertrude moet veranderen Dinsdag kreeg het juridische geschil tussen Dirk Kuyt en zijn ex-vrouw Gertrude van Vuuren een vervolg in de rechtbank. Voor de camera van RTL Boulevard wilde Kuyt niet in details treden, vanwege de privacy van zijn kinderen. HoudingHij en van Vuuren zijn al geruime tijd verwikkeld in een conflict en stonden een maand geleden ook voor de rechter. Zo zou de oud-topvoetballer zich niet houden aan gemaakte afspraken rondom hun scheiding. Wat Aran Bade betreft zal Dirk zijn houding moeten veranderen en 'water bij de wijn' moeten doen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Beelden van nieuwe Austin Butler-film The Bikeriders (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Video: Dirk Kuyt enkele dagen na bruiloft voor de rechter gesleept door ex-partner Bekijk deze video » Ex-vrouw Dirk Kuyt, Gertrude, over vechtscheiding: 'Ben door hele diepe dalen gegaan' Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: houding Dirk Kuyt in scheidingsrechtzaak met ex Gertrude moet veranderen


Actuele video's

Meer actuele video's