Festival der Liebe 7 juli te zien op NPO 3: bekijk de eerste feestelijke beelden

Festival der Liebe 7 juli te zien op NPO 3: bekijk de eerste feestelijke beelden

<em>Festival der Liebe</em> 7 juli te zien op NPO 3: bekijk de eerste feestelijke beelden Binnenkort kun je lekker thuis op je luie stoel een Duits feestje vieren door af te stemmen op NPO 3 voor het Festival der Liebe. Onder anderen Jan Smit, Marco Schuitmaker, rapper Donnie en Chantal Janzen komen langs om het beste van de Duitse muziek ten gehore te brengen. Bekijk een voorproefje op het Festival der Liebe in de video hieronder. Het Festival der Liebe is op zondag 7 juli om 21.35 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Sterren NL (@sterrennl) Pinkpop 2024: bekijk heerlijke beelden van afsluiter Ed Sheeran Bekijk deze video » Eerste dag Concert At Sea: bekijk de beelden met o.a. Kane en Roxeanne Hazes Bekijk deze video » Gerard Joling zet Defqon.1 op z'n kop met hardstyle versie van 'Maak Me Gek' (video) Bekijk deze video »
Thursday 4 July om 15:44

Binnenkort kun je lekker thuis op je luie stoel een Duits feestje vieren door af te stemmen op NPO 3 voor het Festival der Liebe. Onder anderen Jan Smit, Marco Schuitmaker, rapper Donnie en Chantal Janzen komen langs om het beste van de Duitse muziek ten gehore te brengen.

Bekijk een voorproefje op het Festival der Liebe in de video hieronder. Het Festival der Liebe is op zondag 7 juli om 21.35 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's