Roxy Dekker viert succes met De Bankzitters bij concert Taylor Swift (Shownieuws)

Roxy Dekker viert succes met De Bankzitters bij concert Taylor Swift (Shownieuws)

Roxy Dekker viert succes met De Bankzitters bij concert Taylor Swift (<em>Shownieuws</em>) In een video van Shownieuws vertelt Roxy Dekker meer over het succes van haar geliefde Koen, van De Bankzitters. De zangeres zegt dat ze het niet echt hebben gevierd, maar dat gaan ze waarschijnlijk nog wel doen op een speciaal moment. Ze gaan namelijk met z’n allen naar Taylor Swift… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Roxy Dekker lanceert single Huisfeestje met nieuwe liefde Koen (Bankzitters) Bekijk deze video » Roxy Dekker: 'Ik wil kapster worden' Bekijk deze video » Milo van Bankzitters sneert naar collega Koen: 'Roxy Dekker voor mij te jong' Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 4 July om 14:58

In een video van Shownieuws vertelt Roxy Dekker meer over het succes van haar geliefde Koen, van De Bankzitters. De zangeres zegt dat ze het niet echt hebben gevierd, maar dat gaan ze waarschijnlijk nog wel doen op een speciaal moment. Ze gaan namelijk met z’n allen naar Taylor Swift…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's