Roxy Dekker lanceert single Huisfeestje met nieuwe liefde Koen (Bankzitters)

Roxy Dekker lanceert single Huisfeestje met nieuwe liefde Koen (Bankzitters)

Roxy Dekker lanceert single <em>Huisfeestje</em> met nieuwe liefde Koen (Bankzitters) De populariteit van Roxy Dekker is niet te stoppen. Ze heeft met onder anderen Satisfyer en Sugardaddy al tientallen miljoenen streams te pakken en nu brengt za haar nieuwe liedje Huisfeestje uit. Dat doet ze niet alleen, maar samen met de Bankzitters. En een van hen, Koen van Heest, is 'toevallig' ook haar nieuwe liefde… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle gaat helemaal los op Sugardaddy van Roxy Dekker (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Roxy Dekker en Koen (Bankzitters) zijn stapelverliefd op elkaar Bekijk deze video » Dauwpop: Roxy Dekker en Douwe Bob zorgen voor een feestje Bekijk deze video »
Muziek :
Monday 10 June om 11:45

De populariteit van Roxy Dekker is niet te stoppen. Ze heeft met onder anderen Satisfyer en Sugardaddy al tientallen miljoenen streams te pakken en nu brengt za haar nieuwe liedje Huisfeestje uit. Dat doet ze niet alleen, maar samen met de Bankzitters. En een van hen, Koen van Heest, is 'toevallig' ook haar nieuwe liefde…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's