Daley Blind over kwartfinale tegen Turkije: "Waarschijnlijk gaan ze heel veel geluid maken" (HvNL)

Daley Blind over kwartfinale tegen Turkije: "Waarschijnlijk gaan ze heel veel geluid maken" (HvNL)

<em>Daley Blind</em> over kwartfinale tegen Turkije: &quot;Waarschijnlijk gaan ze heel veel geluid maken&quot; (<em>HvNL</em>) Op het persmoment van Oranje in Wolfsburg gaf Jerdy Schouten aan klaar te zijn voor de kwartfinale van het EK zaterdag tegen Turkije. Heel veel geluidDaley Blind anticipeert alvast op de vele Turkse supporters die er verwacht worden. "Waarschijnlijk gaan ze heel veel geluid maken en daar moet je je nu eigenlijk zelf al op voorbereiden" aldus Blind. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Taylor Swift-gekte barst los in Amsterdam: fans uren in de rij bij Johan Cruijff ArenA Bekijk deze video » Hart van Nederland: vier slachtoffers bij steekincident in Groningen, één verdachte aangehouden Bekijk deze video » Wilders noemt reactie Schoof op uitspraken over racistische PVV'ers 'slappe hap' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Thursday 4 July om 20:32

Op het persmoment van Oranje in Wolfsburg gaf Jerdy Schouten aan klaar te zijn voor de kwartfinale van het EK zaterdag tegen Turkije.

Heel veel geluid
Daley Blind anticipeert alvast op de vele Turkse supporters die er verwacht worden. "Waarschijnlijk gaan ze heel veel geluid maken en daar moet je je nu eigenlijk zelf al op voorbereiden" aldus Blind.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's