De Bondgenoten: maakt drama-Bradley het weer goed met zijn bondje met een lief gedichtje?

De Bondgenoten: maakt drama-Bradley het weer goed met zijn bondje met een lief gedichtje?

<em>De Bondgenoten</em>: maakt drama-Bradley het weer goed met zijn bondje met een lief gedichtje? In De Bondgenoten probeert drama-Bradley het goed te maken met zijn bondje in de laatste dagen van deze cyclus. Hij schrijft voor hen een lief gedichtje. Valt het goed bij zijn teamgenoten? Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: irritaties door kleffe Rowena en Max, 'smerig' en 'goor' Bekijk deze video » De Bondgenoten: fanatieke Haaien schreeuwen en krijsen erop los Bekijk deze video » De Bondgenoten: Bradley vertelt Wendy dat twee bewoners haar blaadjes hebben gelezen Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 2 July om 19:21

In De Bondgenoten probeert drama-Bradley het goed te maken met zijn bondje in de laatste dagen van deze cyclus. Hij schrijft voor hen een lief gedichtje. Valt het goed bij zijn teamgenoten?

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's