App Gids.tv stopt: welkom bij de app van TVgids.nl

App Gids.tv stopt: welkom bij de app van TVgids.nl

App Gids.tv stopt: welkom bij de app van TVgids.nl De app van Gids.tv is gestopt per 1 juli 2024. Maar TVgids.nl heet alle gebruikers van de Gids.tv-app van harte welkom! Beste nieuwe gebruiker: het was misschien even schrikken toen je merkte dat de app van Gids.tv is gestopt, maar de app van TVgids.nl is ook heel fijn in gebruik. Natuurlijk is het even wennen, daarom doen we er alles aan om het je zo snel mogelijk naar de zin te maken. Welkom!Zodra je de app opent zie je meteen de beste kijktips van de dag, zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar wat je vanavond wilt kijken. Daarnaast kun je natuurlijk bladeren door de actuele schema's van álle tv-zenders die er zijn. Verder houden we je op de hoogte van het laatste tv-nieuws en kun je ook zien wat er op dit moment te kijken is op de streamingdiensten. En vergeet niet om de pushmeldingen op je telefoon aan te zetten, zo blijf je op de hoogte van bijvoorbeeld de voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal, de start van een gloednieuwe tv-show of wanneer je kunt stemmen voor de Gouden Televizier-Ring. We beloven dat we je niet gaan spammen. TVgids.nlLoop je als gebruiker van onze app ergens tegenaan of heb je een briljant idee voor een nieuwe functie? Dan horen we dat heel graag van je, want samen maken we er het beste van. Welkom bij TVgids.nl!
Tuesday 2 July om 15:51

De app van Gids.tv is gestopt per 1 juli 2024. Maar TVgids.nl heet alle gebruikers van de Gids.tv-app van harte welkom!

Beste nieuwe gebruiker: het was misschien even schrikken toen je merkte dat de app van Gids.tv is gestopt, maar de app van TVgids.nl is ook heel fijn in gebruik. Natuurlijk is het even wennen, daarom doen we er alles aan om het je zo snel mogelijk naar de zin te maken.

Welkom!
Zodra je de app opent zie je meteen de beste kijktips van de dag, zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar wat je vanavond wilt kijken.

Daarnaast kun je natuurlijk bladeren door de actuele schema's van álle tv-zenders die er zijn. Verder houden we je op de hoogte van het laatste tv-nieuws en kun je ook zien wat er op dit moment te kijken is op de streamingdiensten.

En vergeet niet om de pushmeldingen op je telefoon aan te zetten, zo blijf je op de hoogte van bijvoorbeeld de voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal, de start van een gloednieuwe tv-show of wanneer je kunt stemmen voor de Gouden Televizier-Ring. We beloven dat we je niet gaan spammen.

TVgids.nl
Loop je als gebruiker van onze app ergens tegenaan of heb je een briljant idee voor een nieuwe functie? Dan horen we dat heel graag van je, want samen maken we er het beste van.

Welkom bij TVgids.nl!

Actuele video's

Meer actuele video's