Hart van Nederland: man (57) overlijdt na steekincident in Roosendaal (video)

Hart van Nederland: man (57) overlijdt na steekincident in Roosendaal (video)

Zondag 30 juni om 09:42

<em>Hart van Nederland</em>: man (57) overlijdt na steekincident in Roosendaal (video) Bij een steekincident in Roosendaal is zaterdagochtend een 57-jarige man overleden. Het gaat om een medewerker van Bax Music, zo laat de eigenaar van de muziekwinkel weten aan Hart van Nederland. De politie is een onderzoek gestart en heeft een 35-jarige man aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: meerdere gewonden door uitslaande brand op zolder in Vlaardingen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: keukens van Paleis op de Dam opengesteld in voorbereiding Keti Koti (video) Bekijk deze video » Raymond Mens verbreekt spreektijdrecord: 'Als je nog één keer je bek opentrekt...' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een steekincident in Roosendaal is zaterdagochtend een 57-jarige man overleden. Het gaat om een medewerker van Bax Music, zo laat de eigenaar van de muziekwinkel weten aan Hart van Nederland. De politie is een onderzoek gestart en heeft een 35-jarige man aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's