Hart van Nederland: vrouw (41) overleden bij verkeersongeval Baarle-Nassau (video)

Hart van Nederland: vrouw (41) overleden bij verkeersongeval Baarle-Nassau (video)

Sunday 30 June om 12:38

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw (41) overleden bij verkeersongeval Baarle-Nassau (video) Bij een verkeersongeval in het Brabantse Baarle-Nassau is zaterdagavond laat een 41-jarige vrouw omgekomen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Het ongeval vond rond 23.45 uur plaats. De weg werd afgesloten voor onderzoek naar de toedracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: meerdere gewonden door uitslaande brand op zolder in Vlaardingen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: keukens van Paleis op de Dam opengesteld in voorbereiding Keti Koti (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (57) overlijdt na steekincident in Roosendaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een verkeersongeval in het Brabantse Baarle-Nassau is zaterdagavond laat een 41-jarige vrouw omgekomen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Het ongeval vond rond 23.45 uur plaats. De weg werd afgesloten voor onderzoek naar de toedracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's