Anekdote Özcan Akyol over Dick Advocaat: 'Toen hadden we even een moeilijke periode' (video)

Anekdote Özcan Akyol over Dick Advocaat: 'Toen hadden we even een moeilijke periode' (video)

Thursday 27 June om 13:00

Anekdote <em>Özcan Akyol</em> over Dick Advocaat: 'Toen hadden we even een moeilijke periode' (video) Özcan Akyol vertelde woensdag in Vandaag Inside Oranje een anekdote over het moment dat hij het aan de stok had met Dick Advocaat. Eus was er namelijk achter gekomen dat Advocaat bondscoach van Nederland zou gaan worden, en Advocaat had hem gevraagd om dat voor zich te houden. Eus belde echter direct de pers. 'Onze vriendschap had toen eventjes een moeilijke periode.' Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside Oranje over gunstige EK-loting: 'We gaan naar de finale' (video) Bekijk deze video » Merel Ek weigert verjaardag te vieren tijdens uitzending VI: 'Datum is geheim' (video) Bekijk deze video » Özcan Akyol in VI Oranje: 'Ronald Koeman is aardig, maar kan niet tegen kritiek' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Özcan Akyol vertelde woensdag in Vandaag Inside Oranje een anekdote over het moment dat hij het aan de stok had met Dick Advocaat. Eus was er namelijk achter gekomen dat Advocaat bondscoach van Nederland zou gaan worden, en Advocaat had hem gevraagd om dat voor zich te houden. Eus belde echter direct de pers. 'Onze vriendschap had toen eventjes een moeilijke periode.'

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's