Merel Ek weigert verjaardag te vieren tijdens uitzending VI: 'Datum is geheim' (video)

Merel Ek weigert verjaardag te vieren tijdens uitzending VI: 'Datum is geheim' (video)

Thursday 27 June om 09:10

Merel Ek weigert verjaardag te vieren tijdens uitzending <em>VI</em>: 'Datum is geheim' (video) In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside Oranje én vooruit op de verjaardag van Wilfred Genee, die verjaart tijdens het opnemen van de rubriek. Merel onthult daarop dat zij wel eens jarig is geweest tijdens een VI-uitzending, maar dat toen angstvallig verzweeg. 'Mijn geboortedatum is geheim.' Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside Oranje én vooruit op de verjaardag van Wilfred Genee, die verjaart tijdens het opnemen van de rubriek. Merel onthult daarop dat zij wel eens jarig is geweest tijdens een VI-uitzending, maar dat toen angstvallig verzweeg. 'Mijn geboortedatum is geheim.'

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's