Eerste afleveringen Wie is de mol? nu te streamen: 'Er is een twist!'

Eerste afleveringen Wie is de mol? nu te streamen: 'Er is een twist!'

Eerste afleveringen <em>Wie is de mol?</em> nu te streamen: 'Er is een twist!' Sinds vrijdag kun je eindelijk weer kijken naar een nieuw seizoen van Wie is de mol?. Al wordt deze reeks niet uitgezonden op NPO 1, je kunt de serie streamen bij NPOStart. Hila Noorzai heeft aankondigingDaarnaast is er nog een grote verandering, er zitten namelijk geen BN’ers in het spel. Deze editie is met onbekende Nederlanders en in de nieuwe beelden is te zien dat ze in Oman gelijk in het spel zitten. En presentatrice Hila Noorzai kondigt aan: “Er is een twist!” Bekijk de beelden van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? met onbekende Nederlanders is vanaf 28 juni te streamen bij NPOStart. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders start 28 juni: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Wie is de mol? met onbekenden vanaf 28 juni bij NPO Start: dit zijn de kandidaten Bekijk deze video » Leader Wie is de mol? met onbekenden in Oman: wat zijn de eerste hints? Bekijk deze video »
Friday 28 June om 12:11

Sinds vrijdag kun je eindelijk weer kijken naar een nieuw seizoen van Wie is de mol?. Al wordt deze reeks niet uitgezonden op NPO 1, je kunt de serie streamen bij NPOStart.

Hila Noorzai heeft aankondiging
Daarnaast is er nog een grote verandering, er zitten namelijk geen BN’ers in het spel. Deze editie is met onbekende Nederlanders en in de nieuwe beelden is te zien dat ze in Oman gelijk in het spel zitten. En presentatrice Hila Noorzai kondigt aan: “Er is een twist!”

Bekijk de beelden van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? met onbekende Nederlanders is vanaf 28 juni te streamen bij NPOStart. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's