Hart van Nederland: man krijgt stalen buis op zijn hoofd en overlijdt (video)

Hart van Nederland: man krijgt stalen buis op zijn hoofd en overlijdt (video)

Friday 28 June om 20:37

<em>Hart van Nederland</em>: man krijgt stalen buis op zijn hoofd en overlijdt (video) Bij een bedrijfsongeval in Emmen is een man overleden, meldt Hart van Nederland. Het slachtoffer kreeg een stalen buis op zijn hoofd en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De Arbeidsinspectie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar het fatale ongeval. Dat is gebruikelijk bij dit soort incidenten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: heftig ongeluk bij camping Texel, twee minderjarige fietsers geschept (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode bij ernstig eenzijdig ongeluk in het Zeeuwse Overslag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee honden omgekomen bij woningbrand Bemmel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een bedrijfsongeval in Emmen is een man overleden, meldt Hart van Nederland. Het slachtoffer kreeg een stalen buis op zijn hoofd en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De Arbeidsinspectie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar het fatale ongeval. Dat is gebruikelijk bij dit soort incidenten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's